Kwaliteitsvol én betaalbaar promotiemateriaal met logo of opdruk

Bij EuroGifts uit Wervik kunt u zeker zijn van de kwaliteit van elk geleverd product en de personalisatie ervan. Door onze ervaring van bijna 40 jaar met reclamegeschenken en gepersonaliseerd promotiemateriaal in België, weten we altijd precies de best passende inkt te gebruiken of uw geschenk de juiste voorbehandeling te geven. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw logo niet vervaagt na verloop van tijd.

Uitgebreid assortiment relatiegeschenken

U kan bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan relatiegeschenken voor iedere gelegendheid. Zo kan u bij ons bedrukte balpennen, sleutelhangers of usb-sticks bestellen. Wij voorzien ook de mogelijkheid om uw promotiemateriaal online te bestellen. Een vraag of meer informatie over een product? Contacteer ons!

In ons assortiment met wel 7.000 artikelen vindt u onder andere producten uit de volgende categorieën:

Gepersonaliseerde relatiegeschenken & promotiemateriaal bedrukken

Als specialiteit biedt EuroGifts bedrukte pennen en aanstekers, gegraveerde metalen sleutelhangers, baseballpetjes met borduursel, bedrukt textiel of werkkledij, kantoorartikelen met reclame enz.

U kunt uw gadgets ook altijd rond een bepaald thema laten bedrukken. Bijvoorbeeld in het kader van Valentijnsdag, Kerst, Oud en Nieuw, Dag van de Klant, Open Bedrijvendag,of voor beurzen, salons en events.

Neem contact op met EuroGifts voor promoartikelen van optimale kwaliteit!

Onze producten

Bedrukte balpennen bij EuroGifts 

EuroGifts Belgium

Bedrukte T-shirts bij EuroGifts

EuroGifts Belgium

Gepersonaliseerde Relatiegeschenken bij Eurogifts

EuroGifts Belgium

Gepersonaliseerde & bedrukte relatiegeschenken zoals: 
t-shirts, balpennen, USB-sticks,... Noem maar op!