top of page
  • Eurogift Belgium

Ontdek onze eindejaarsgeschenken voor zakenrelaties en medewerkers in de webshop

Bijgewerkt op: 11 dec. 2023

Uit dank voor de goede samenwerking

Het jaar is bijna om en dan breekt de tijd aan om de balans op te maken. Wat heeft het ons gebracht en waarheen zal het volgende jaar ons leiden? Naast marketingstrategieën en prognoses is het de periode om stil te staan bij alle stakeholders. Om klanten te bedanken voor het vertrouwen dat ze in uw bedrijf stellen, om leveranciers uw erkentelijkheid te betuigen voor de vlotte samenwerking.Als blijk van appreciatie voor het geleverde werk

Werkgevers zetten ook hun personeel graag in de bloemetjes op het einde van het werkjaar. Formele evaluaties zijn één ding maar een leuke attentie betekent zoveel meer. Werknemers voelen dan dat ze ertoe doen. Het zet hen aan om te blijven presteren tot de laatste meet. En vooral: om er vanaf dag 1 van het nieuwe jaar weer volop voor te gaan.


Ruim aanbod van kerstgeschenken en gadgets

In deze periode van het jaar stelt Eurogifts Belgium een mooi aanbod van kerstgeschenken voor die in de eerste plaats plezier doen. Omdat ze mooi of lekker zijn, of bijdragen aan een knusse eindejaarsfeer.


Denk aan kerstdecoratie voor de kerstboom, kaarsen en theelichthouders. Ook kerstmutsen en -truien, fleecedekens, handschoenen en wanten. Daarnaast bieden we een ruime selectie van kerstpakketten met kwaliteitsproducten: bubbels, wijnen of bieren, thee en koffie, fruitsappen, zoute snacks, chocoladebonbons en andere zoetigheid, lekkere kazen en exotische ingrediënten om te koken. Ook onze geschenksets met verzorgingsproducten van Rituals mogen er zijn.


Houd u het liever bij een praktische tas, oortjes, een USB-stick of een stijlvolle balpen? Geen nood: onze andere relatiegeschenken blijven verkrijgbaar.


Gepersonaliseerd met uw logo of boodschap

Zoals steeds bieden wij de mogelijkheid om uw relatiegeschenk te personaliseren. Daar zijn verschillende opties voor. Een bedrukking, een sticker, het graveren van uw logo of bedrijfsnaam, het toevoegen van een label of kerstkaartje met een persoonlijke boodschap.


Snelle besteld via onze webshop en zo geleverd

Efficiëntie is key in deze eindejaarperiode waarin het erop aankomt om u zo snel mogelijk te voorzien van de gekozen kerstgeschenken. Plaats daarom uw bestelling via onze webshop. Wij beginnen meteen aan de uitvoering ervan en zorgen voor een snelle levering op uw adres.


4 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page